Kiki de Grece

Λιλιπούτειο, χαριτωμένο wine bar. Εποχική λίστα με 30-35 ελληνικές ετικέτες κρασιού (όλες σερβίρονται και σε ποτήρι). Μικρό μενού με ελληνικό χρώμα, αφιερώματα σε μικρούς οινοποιούς, θεματικά apperitivo.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η Athens Wine Week γεμίζει την πόλη κρασί

Επτά μέρες αφιερωμένες στο ευ πίνειν, με αφιερώματα, wine dinners και μια νέα δράση που πλουτίζει… την οινική συλλογή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ
12/03/2018

12 βόλτες στην Αθήνα για να πιάσεις την άνοιξη

Μια ντουζίνα ιδέες με βόλτες, εκδρομές, ποτά, υπαίθρια τέχνη, μεζέδες, συναυλίες, πεζόδρομους και πάρκα σάς περιμένουν παρακάτω. Enjoy!

Η «Kiki» και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά του ιστορικού οινοποιείου της Χαλκιδικής η Δευτέρα 20/2 στο «Kiki de Grece».

Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας με το κτήμα Σκούρα στο επίκεντρο διοργανώνει το wine bar της Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ.

Wine Bars: Το trend που ήρθε για να μείνει

Πριν από λίγα χρόνια μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η επιτυχία έφερε την εξέλιξη, ο κόσμος αγάπησε τη νέα έξοδο και, όπως φαίνεται, τα wine bars ήρθαν για να μείνουν.

Delicious France: Γαλλικό πανοραμίκ

To 5ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας ξεκινά και στήνει στην Αθήνα από τις 17/11 μέχρι τις 15/12 ένα ολόκληρο δίκτυο γεμάτο κάθε λογής νοστιμιές στέλνοντας ένα μήνυμα γευστικού πολιτισμού.

Τα ΒορΟινά: ραντεβού με τα "βόρεια" κρασιά

Η ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή 1/2 στη "Μεγάλη Βρεταννία", αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη.