Rouan Thai

Το μενού είναι κατά το ήμισυ κινέζικο, αλλά τη φήμη την έχει το ταϊλανδέζικο μισό, το οποίο εκτιμούν εργαζόμενοι στις γύρω ναυτιλιακές, τουρίστες «μιλημένοι», ταϊλανδοί και ταϊλανδόφιλοι των Αθηνών. Πειραιώτης πατέρας, Ταϊλανδή μητέρα και κόρη «τρέχουν» αυτό το cult μαγαζί-οικογενειακή υπόθεση. Θα πιάσετε τραπέζι έξω στο πεζοδρόμιο ή στη σάλα με τις φωτογραφίες των σπεσιαλιτέ, τους κεντητούς ελέφαντες, τη βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης στον τοίχο, τα ψυγεία και την τηλεόραση, θα φάτε νόστιμα και θα πιείτε thai μπίρες Chang.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Πειραιά των αντιθέσεων και των προοπτικών

Ο Πειραιάς διαθέτει κλασικά και νέα σημεία αναφοράς για έξοδο, ενώ διαμορφώνει με υπομονή το νέο οικιστικό και πολιτιστικό πρόσωπό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΒΟΥΛΑΛΑς
31/07/2017

Τhai Fidelity: Η ταϊλανδέζικη κουζίνα έχει πέραση

Φυλλομετράμε τις thai γευσ-ιστορίες που γράφονται στους δρόμους τόσο της Αθήνας όσο και του Πειραιά και οι σελίδες τους τα τελευταία δυο χρόνια όλο και πληθαίνουν. Πες το κι έτσι: μια μίνι απόδραση μεταξύ φίλων στους αστικούς μας τροπικούς.

Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

Μπορεί να διευθύνουν κουζίνες και να δημιουργούν signature πιάτα, αλλά κάποιες στιγμές δραπετεύουν κι αυτοί από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους. Λαζάρου, Σκαρμούτσος, Μποτρίνι, Λουκάκος, Νικολάου, Δαμαλάς, Campanha και Βενιέρης μας εκμυστηρεύονται ποια είναι τα αγαπημένα τους στέκια για παρέα και χαλάρωση.

Τα εστιατόρια που φέρνουν την Ασία πιο κοντά

Τους πιονέρους του είδους τους γνωρίσαμε πριν από χρόνια. Τελευταία όμως τα ινδικά, ταϊλανδέζικα, κινέζικα και ιαπωνικά εστιατόρια της πόλης πληθαίνουν, εξελίσσονται, χρωματίζουν περισσότερα κομμάτια της με κιτρινόριζα, κόκκινο κάρι και wasabi, φέρνοντας έτσι την Ασία λίγο πιο κοντά.