By the Glass

Αυτό το ατμοσφαιρικό wine bar-restaurant κρύβεται σε μια πολύ όμορφη στοά του κέντρου κι έχει μεγάλο οινικό ρεπερτόριο. Στη λίστα κρασιών θα βρείτε περίπου πεντακόσιες ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αλλά και τον ξένο αμπελώνα, οι διακόσιες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ η κουζίνα συνδυάζει μεσογειακά κι ελληνικά πιάτα. Το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια και στην πλατεία πίσω από τη ρώσικη εκκλησία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Το "By The Glass" κλείνει τα 11 και το γιορτάζει

Ένα πάρτι με live μουσική, μενού, τούρτα και μια εντυπωσιακή wine list για τα εντέκατα γενέθλια του αγαπημένου wine bistro.

23/11/2023

Wine bars της Αθήνας για κάθε γούστο

Παλιά και νέα wine bars που φροντίζουν ώστε το terroir της πρωτεύουσας να παραμένει γοητευτικά πλούσιο.

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Το "By The Glass" σβήνει 10 κεράκια

Και το γιορτάζει με ένα πάρτι, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

By the glass

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή wine bar restaurants της Αθήνας (ιδιαίτερα αγαπημένο στις γυναίκες), και όχι άδικα, αφού εντυπωσιάζει με τη wine list και τέρπει με την κουζίνα του.

Πυρετός το …Κυριακόβραδο στο «By the Glass»

Mε σύνθημα το «μαλλί αφάνα, παντελόνι καμπάνα και στο μέτωπο μπαντάνα!» μας υπόδεχεται το αγαπημένο wine bar την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

5 wine bars για ψαγμένες συναντήσεις στο κέντρο

Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.