Oinoscent

Ξεκίνησε ως κάβα, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή wine bars του κέντρου, για να δημιουργήσει στη συνέχεια κι ένα μικρό εστιατόριο. Στη συλλογή του χίλια ελληνικά και διεθνή κρασιά. Η λίστα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, περιλαμβάνοντας και γύρω στα 40 διαφορετικές επιλογές by the glass.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

9 γευστικές στάσεις στην οδό Βουλής

Μερικές πινέζες που δε γίνεται να παρακάμψεις καθώς διασχίζεις έναν από τους νοστιμότερους δρόμους του αθηναϊκού κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/03/2024

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Πού θα πιούμε δέκα σπάνιες ποικιλίες κρασιού στην Αθήνα;

Επισκεπτόμαστε πέντε wine bar-restaurants για να φρεσκάρουμε και να αναβαθμίσουμε τις οινικές μας εμπειρίες, δοκιμάζοντας σπάνιες ποικιλίες και ετικέτες μαζί με τα κατάλληλα συνοδευτικά τους.

Όλες οι εξελίξεις στα wine bars

Νέα θερινά πόστα, δροσιστικές καινοτομίες με γευστικότατα κοκτέιλ, προσθήκες υπηρεσίας delivery, επεκτάσεις σε πεζόδρομους, πλατείες και βεράντες. Παρουσιάζουμε τις άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο χώρο των wine bars.

10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

Τα wine bars της πόλης αλλά και τα εστιατόρια όπου το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέκουν τον δικό τους θελκτικό after office μίτο, και μας ξεμυαλίζουν με ταξίδια σε μυρωδάτους αμπελώνες, με όχημα τις εκλεκτές τους ετικέτες και τη δυνατή παρουσία του ελληνικού terroir.

5 wine bars για ψαγμένες συναντήσεις στο κέντρο

Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.