Harvest

Wine & tapas bar, αλλά φτιάχνει και ωραίο καφέ. Μαδριλένικοι τόνοι στην κουζίνα, μεγάλη κι ενδιαφέρουσα λίστα (120 ελληνικές και ξένες ετικέτες), 13-15 κρασιά με το ποτήρι και jazzy μουσικές. Τραπεζάκια έξω.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Από το πρωί

Σχετικά άρθρα

6 νόστιμες στάσεις στην Ευριπίδου

Δε γίνεται να μη σταματήσεις για μερικές μπουκιές στο "στομάχι της Αθήνας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/03/2023

Wine Bars: Το trend που ήρθε για να μείνει

Πριν από λίγα χρόνια μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η επιτυχία έφερε την εξέλιξη, ο κόσμος αγάπησε τη νέα έξοδο και, όπως φαίνεται, τα wine bars ήρθαν για να μείνουν.

Τα wine bars και πώς να τα απολαύσεις

Αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς, καθιερώνοντας μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σκανάρει τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και στον κόσμο και δίνει ιδέες για ερεθιστικά σενάρια οινικής απόλαυσης σε wine bars και restaurants.

Σε ποιά νέα εστιατόρια... τρως και με τα μάτια

Παρά την κρίση, ανοίγουν διαρκώς καινούργια εστιατόρια και το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι, εκτός από το γευστικό πεδίο, παίζουν με δυνατά χαρτιά στο ντεκόρ, στην άποψη και την ατμόσφαιρα. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σχολιάζει την αισθητική και το στιλ των νέων αφίξεων στην πόλη.

Έξι πιάτα που θα σας κάνουν να δείτε τα όσπρια με άλλο μάτι

Και υψηλή διατροφική αξία έχουν, και χίλια δυο πράγματα γίνονται –πουρές, σούπες σαλάτες–, και τα εστιατόρια δείχνουν να τα «παίζουν» όλο και πιο πολύ. Ιδού μερικά από τα ωραία οσπριο-καμώματα της πόλης.