Pink Elephant

Λιλιπούτειο, εύστοχα μοντέρνο εστιατόριο, απλό και προσεγμένο, με κλασικές ινδικές σπεσιαλιτέ σε οικονομικές τιμές. Επιλογές για χορτοφάγους.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

6 στάσεις στο Χαλάνδρι για παραδοσιακούς κι εξωτικούς τύπους

Ωραίες ταβέρνες με άποψη και πολύχρωμα εξωτικά εστιατόρια δίνουν ιδέες για διαφορετικές εξόδους σε αυτήν τη δημοφιλή πιάτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
22/09/2018

Ο ροζ ελέφαντας ήρθε στο κέντρο

Το ινδικό εστιατόριο «Pink Elephant», που ξεκίνησε από το Χαλάνδρι, έχει πλέον κι ένα πιο ευρύχωρο «αδερφάκι» σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Δερβενίων.

Γευστική βόλτα στο Χαλάνδρι

Η ζωντανή αγορά μαζί με μια ατελείωτη γκάμα γευστικών προτάσεων, που καλύπτουν από υψηλή γαστρονομία μέχρι cafe-restaurants, δίνουν μεγάλη δυναμική σε αυτήν την αναπτυσσόμενη περιοχή. Ας ξεκινήσουμε τη γευστική περιήγηση σε μία από τις ζωντανότερες πιάτσες της πόλης.

Τα εστιατόρια που φέρνουν την Ασία πιο κοντά

Τους πιονέρους του είδους τους γνωρίσαμε πριν από χρόνια. Τελευταία όμως τα ινδικά, ταϊλανδέζικα, κινέζικα και ιαπωνικά εστιατόρια της πόλης πληθαίνουν, εξελίσσονται, χρωματίζουν περισσότερα κομμάτια της με κιτρινόριζα, κόκκινο κάρι και wasabi, φέρνοντας έτσι την Ασία λίγο πιο κοντά.

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι

Από Ελληνίδα μάνα σε Ινδία και από γκουρμέ κουζίνα σε ελληνο-πoπ μεζεδοπωλείο, σούπερ πρωτότυπο λουκουμά μπαρ και σινο-ελληνικό σουβλατζίδικο. Κάνουμε τα ψώνια μας στη δυνατή αγορά του Χαλανδρίου και μετά απολαμβάνουμε γευστικό πλουραλισμό.