A For Athens

Δημοφιλέστατο hotel bar με σούπερ θέα και δυνατά χαρτιά την μπάρα, της οποίας ηγείται ο Θοδωρής Πύριλλος, και το wine bar, με σομελιέ τον Αλέξανδρο Τριανταφύλλου. Το εστιατόριο τα συνοδεύει με ελληνο-μεσογειακές γεύσεις.

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο pop up cocktail bar που στήθηκε ποτέ στην Αθήνα

Η Athens Bar Week 2023 καταφθάνει με κορυφαία guest bartendings, μοναδικά events και fine drinking mingling στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2023

'A for Athens': Μαγική θέα, με ποτά για το μυαλό και την καρδιά

Στο ίσως ομορφότερο μπαλκόνι του αθηναϊκού κέντρου, η ομάδα του μπαρ δείχνει ιδιαιτέρως φορμαρισμένη.

"A for Athens": Καρδιά vs λογικής με μαγευτική θέα

Το δημοφιλές all-day bar φροντίζει όπως κάθε χρόνο να καλύπτει και με το παραπάνω αυτή την ανάγκη, χάρη στην πολύ καλά ενημερωμένη και αναλυτική λίστα αποσταγμάτων, κρασιών αλλά και κοκτέιλ που μας κρατούν εξαιρετική συντροφιά σε όλες τις θερινές μας εξόδους.

World Bartender Day στο "A for Athens"

Μία ιδιαίτερη βραδιά στο μπαρ με την καλύτερη θέα της πόλης.

Για bar-hopping κατά την εβδομάδα του Athens Bar Show

Τα περιβόητα guest bartendings, τα μοναδικά events και όλα όσα θα παίξουν στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή, στο πλαίσιο του Athens Bar Show.

Ανεβάζοντας την μπάρα: 12 έξοχα μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πως η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.

10 μπαρ που άλλαξαν την σκηνή της Αθήνας

Από όσα μπαρ άνοιξαν (και έκλεισαν) την περασμένη δεκαετία, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα που ξεχώρισαν για την πρωτοπορία τους, διαμορφώνοντας τις τάσεις της εγχώριας- και όχι μόνο- μπαρίστικης σκηνής.