Το αλέγρο, κοσμικό εστιατόριο και μπαρ των αδερφών Πιτσιλή περνάει το χειμώνα σε ένα εμβληματικό αθηναϊκό νεοκλασικό, όπου το αντικέ στοιχείο δένει...
Λαμπερός all day χώρος πάνω στη θάλασσα, στη θέση του κλασικού «Vive Mar». H κουζίνα έχει μοντέρνο μεσογειακό χρώμα και η τοποθεσία προτρέπει το...
Το ντεμπούτο του ταλαντούχου John Σκοτίδα στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας έχει γευστική κατεύθυνση που στηρίζεται στην ελληνική πρώτη ύλη αλλά με...
Το χειμώνα σερβίρει στην ανακαινισμένη σάλα στο ισόγειο του ξενοδοχείου «The Margi», το καλοκαίρι στο κομψό μεσογειακό ντεκόρ της πισίνας με...
Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στο πολυτελές «Four Seasons Astir Palace», με σεφ τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Luca Piscazzi. Η κομψή γαστρονομία του...
Ριζικά ανανεωμένο το εστιατόριο στο Γκολφ Γλυφάδας, έχει αύρα εγγλέζικου club και αστικής τραπεζαρίας. Η δράση ξεκινάει από το πρωί και συνεχίζεται...
Με τον Αργοσαρωνικό για φόντο, όπως απλώνεται από την αεράτη ταράτσα του ξενοδοχείου «Dusit Suites», κι ένα αστεράτο ηλιοβασίλεμα στα ατού, ο σεφ...
Στο μοντέρνο, κλασάτο εστιατόριο του διάσημου ξενοδοχειακού brand, η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτά νέα λάμψη. O Μποτρίνι παίζει ελληνοϊταλικά στην κουζίνα,...
Από τα δημοφιλέστερα μπαρ-ρέστοραν της Γλυφάδας. Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφέ και breakfast/brunch μέχρι αργά το βράδυ για φαγητό και...
Location, location, location. Η θέση του ντυμένου στα λευκά εστιατορίου, με θέα το Ναό του Ηφαίστου και την Ακρόπολη –κανονική καρτ ποστάλ– τόσο από...
Ένα ζεστό και φιλικό μπιστρό που δημιούργησαν δύο συνεργάτιδες και φίλες με χρόνια εμπειρίας στις κουζίνες της Σαντορίνης. Ο βραδινός κατάλογος...
Μαύρο ξύλο στους τοίχους, ένα εντυπωσιακό μπαρ με ενυδρείο, αλλά και μια κρυμμένη εσωτερική αυλή δημιουργούν ατμόσφαιρα στο κομψό bar-restaurant των...
Ο Δήμος Σαμουράκης άνοιξε το δικό του cool fine dining εστιατόριο, μαγειρεύοντας μια μοντέρνα κουζίνα με απρόσμενους δημιουργικούς συνδυασμούς. Στην...
Το ζωντανό και μοντέρνο εστιατόριο με τη μητροπολιτική αύρα του Άρη Βεζενέ στα Ιλίσια έχει φανατικό κοινό. Το μενού αλλάζει συχνά, αλλά...
Το εστιατόριο στα ψηλά δώματα του ΚΠΙΣΝ ατενίζει το φαληρικό δέλτα από την κομψή σάλα του που θυμίζει χώρο τέχνης και φέρνει νέα δεδομένα στη σκηνή...
Στην κορυφή του ξενοδοχείου «Radisson Blu Park», εντός μίας «ιπτάμενης» τροπικής όασης με highlight την αζούρ πισίνα, με fine comfort διάθεση και...
Κάτοικος του κέντρου με all day χαρακτήρα είναι πλέον το εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Μαρούσι. Μίνιμαλ ατμόσφαιρα με ’50s πινελιές στη σάλα με τα...
Ένα καλλιτεχνόφιλο, σοφιστικέ σαλόνι με ωραία θέα στην κορυφή του «New». Συνδυάζει μοντέρνα κουζίνα, κοκτέιλ στο μπαρ και brunch τα Σαββατοκύριακα.
Με ίσες δόσεις γρεζιού και φινέτσας στο διάκοσμο και με την κοσμοπολίτικη αύρα του να ηλεκτρίζει το παρεΐστικο vibe, που απλώνεται στη μακριά...
Ασυναγώνιστη θέα, προσεγμένη κουζίνα με δημοφιλή hits, κομψό σκηνικό: το εστιατόριο στο roof του ξενοδοχείου «The Dolli at Acropolis» είναι δυνατή...
Στο εστιατόριο στην κορυφή του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος, η ατμόσφαιρα είναι αριστοκρατικά κλασική και η Ακρόπολη...
Το πρώτο αθηναϊκό project της Domes φέρνει το βραβευμένο ελληνικό fine dining του σεφ Πέτρου Δήμα στην πρωτεύουσα. Δημιουργικές γεύσεις που πατούν στο...
Το κομψό all day roof (€ 40-55) garden του ξενοδοχείου «Athens Capital» χαρίζει πανοραμικές βίστες στην πόλη κι έχει αύρα αρτιστίκ. Μπορείτε να το...
Στην κορυφή του ξενοδοχείου, με εντυπωσιακή καρτποσταλική θέα 360 μοιρών, ντεκόρ που ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό και μοντέρνες...
Το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Athens Capital Hotel – MGallery» έχει ατμόσφαιρα κομψού μπιστρό, προσφέροντας θέα στη δράση της...
Kοσμοπολίτικo comfort food σε ένα cool μπιστρό σε συσκευασία τσέπης. Ο χώρος είναι φωτεινός, λιτός, με δρύινο πάτωμα και μαρμάρινη μπάρα. Στην κουζίνα...
Mοντέρνα κουζίνα που ενώνει το comfort με το εξωτικό με την επιμέλεια του Παναγιώτη Γιακαλή.
Το αρχοντικό grand restaurant της Αθήνας με το εξαιρετικό σέρβις και την ασυναγώνιστη θέα στον Παρθενώνα, έχει πλέον επικεφαλής τον πολύ ταλαντούχο...
Μετρ των πειραματισμών, της τολμηρής προσέγγισης της γαστρονομίας και της κομψότητας των γεύσεων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά...
Η νέα πρόταση του Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του «Nolan» είναι αυτό το πρωτότυπο «εργαστήριο γεύσης» στον Κεραμεικό. Το ρευστό μενού διαμορφώνεται...