Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Φεστιβάλ
«Μαύρη Θάλασσα» στο Symposio at Ark | Θαλασσινά που μοσχοβολούν Θεσσαλονίκη

«Μαύρη Θάλασσα» στο Symposio at Ark | Θαλασσινά που μοσχοβολούν Θεσσαλονίκη

Ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τοκίδης παρουσιάζει την αυθεντική θαλασσινή κουζίνα του στο ενδέκατο και τελευταίο γαστρονομικό event του Symposio at Ark, που συνδιοργανώνουν το «α» και το εστιατόριο «Ark» την Πέμπτη 21/6.

Νέα
Καλοκαιρινές απολαύσεις χωρίς ενοχές

Καλοκαιρινές απολαύσεις χωρίς ενοχές

Επιτέλους καλοκαιράκι! Η διάθεση είναι ανέμελη και οι γεύσεις που θέλουμε είναι ανάλαφρες και δροσερές, αλλά φυσικά και νόστιμες.

Ρεπορτάζ
Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ferran Adrià

Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ferran Adrià

Στο άψογα οργανωμένο Estrella Damm Gastronomy Congress ο εμβληματικός σεφ ξεδίπλωσε τα σχέδιά του για το «eL Bulli 1846». Σταχυολογούμε τις καλύτερες στιγμές από την εκδήλωση αλλά και απ’ όσα μας είπε σε κατ’ ιδίαν συνέντευξη περί γαστρονομικής τέχνης και καινοτομίας.

Διαγωνισμός
Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.  

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων