Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Άποψη
«Η γαστρονομία είναι οικονομία» ή πώς ο Ferran Adria απομυθοποιεί τον σεφ-καλλιτέχνη

«Η γαστρονομία είναι οικονομία» ή πώς ο Ferran Adria απομυθοποιεί τον σεφ-καλλιτέχνη

Ακούραστος και αεικίνητος πάνω στη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, περίπου επί δύο ώρες, ο Ferran Adrià έδωσε μια καλοκουρδισμένη «παράσταση», καλεσμένος του άψογα οργανωμένου Estrella Damn Gastronomy Congress, που θα μείνει στην αθηναϊκή ιστορία.

Φεστιβάλ
«Μαύρη Θάλασσα» στο Symposio at Ark | Θαλασσινά που μοσχοβολούν Θεσσαλονίκη

«Μαύρη Θάλασσα» στο Symposio at Ark | Θαλασσινά που μοσχοβολούν Θεσσαλονίκη

Ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τοκίδης παρουσιάζει την αυθεντική θαλασσινή κουζίνα του στο ενδέκατο και τελευταίο γαστρονομικό event του Symposio at Ark, που συνδιοργανώνουν το «α» και το εστιατόριο «Ark» την Πέμπτη 21/6.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων