Nέα

Τραπέζι κυριακάτικο και thai

Από -

Τώρα που το «Αndaman» επιστρέφει στις χειμερινές του συνήθειες, η πόρτα του κόκκινου σπιτιού των Κάτω Πετραλώνων τις Κυριακές ανοίγει από τη 1 μ.μ. κι η λιακάδα τρυπώνει από τα μεγάλα παράθυρα, περνώντας εύκολα από τις κουρτίνες-υφασμάτινα κρόσσια. Είναι καλή ευκαιρία να δείτε την φωτεινή πλευρά του όμορφου έθνικ εστιατορίου, που κάθε φορά σχεδόν το βρίσκεις λίγο διαφορετικό. Φέτος στη σάλα ο Ρωμανός Λόκτεβ έχει «κεντήσει» φρέσκα διακοσμητικά από την Ταϊλάνδη και πίνακες με τρισδιάστατους ελέφαντες. Το τελευταίο τους γευστικό φετίχ είναι τα καβούρια με μαλακό κέλυφος, τα οποία τα μαγειρεύουν με διάφορους τρόπους, εκτός αυτών όμως «παίζουν» κι άλλες νέες αφίξεις, σαν τη σαλάτα με καπνιστά φιλετάκια πάπιας και φασολάκια edamame και τα κεφτεδάκια με κιμά από γαρίδα, κοτόπουλο και baby corn – «κεφτεδάκια της ταϊλανδέζας γιαγιάς» τα λέει ο Ρωμανός χαριτολογώντας. Για συνοδεία είτε θα κινηθείτε προς κάποιο από τα κοκτέιλ, μια που κι η μπάρα πιάνει δουλειά από το μεσημέρι, είτε προς τη λίστα κρασιών, με νέες προσθήκες κι αυτή, η οποία προτιμά τους μικρούς παραγωγούς.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης