Νέα

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Από -

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Αλλαγή φρουράς στην κουζίνα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης»: το νέο μενού του «Clap the Restaurant» ισορροπεί μεταξύ ελληνικού μπιστρό και μοντέρνας ταβέρνας και φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Αυτό σημαίνει πρακτικά κόκορας με φλωμάρια Λήμνου, ντολμαδάκια με κουνέλι, μοσχαρίσια γλώσσα στα κάρβουνα, ουρά μόσχου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από ξινοτύρι Κιμώλου και άλλα πιάτα με εποχικό χαρακτήρα και τοπικές αναφορές αλλά κι ένα after theater menu, που θα έρθει λίγο αργότερα, όταν φορτσάρει η θεατρική/καλλιτεχνική σεζόν, στο οποίο θα βρίσκει κάποιος από ελληνικά χοτ ντογκ και ομελέτες με φρέσκια τρούφα μέχρι μοσχαρόσουπα.

(Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103411908)

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης