Άφιξη

Kύματα… sushi στη Γλυφάδα

Από -

Ιαπωνικές γεύσεις και αισθητική σε ένα νέο, μοντέρνο εστιατόριο που αγαπά ιδιαίτερα τα temaki. Το όνομά αυτού, «Nami Sushi».

Έχει τσιμεντένιους τοίχους και ξύλο κέδρου, βαρέλια σάκε, ανάγλυφα ιδεογράμματα και κυματιστά φωτιστικά από χαρτί που πηγαίνουν με τα νερά του ονόματος –«Nami» σημαίνει «κύμα». Το νέο μινιμαλιστικό εστιατόριο της Γλυφάδας συνδυάζει στο μενού maki, αρκετές επιλογές σε temaki, sashimi, nigiri και usuzukuri (λεπτοκομμένο sashimi, σαν απωανατολίτικο καρπάτσιο) με ζεστά πιάτα, όπως ο τόνος με soba noodles και λαχανικά, το χοιρινό tonkatsu, ο σολομός ή το μοσχάρι teriyaki.

Τα κοκτέιλ σε επιμέλεια του Αχιλλέα Πουλημένου έχουν κι εκείνα το ιαπωνικό twist τους: ο μάστερ νίντζα Hatori Hanzo δίνει το όνομά του σε μια μείξη τζιν, φρέσκου κουμκουάτ και Cointreau, άλλο κοκτέιλ με την κατάνα… του είναι το Masamune, που δανείζεται το όνομά του από έναν θρυλικό κατασκευαστή σπαθιών, με γιαπωνέζικο whisky, κανέλα και Αngostura bitters, ενώ υπάρχουν και κάποιες παραλλαγές κλασικών κοκτέιλ (βλ. Bloody Mary ή Negroni) με sake. Για τις επιδόσεις του νέου χώρου θα σας γράψουμε μόλις τον δοκιμάσουμε.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης