Check it out

Καινούργια πιάτα στο «Θέα Θάλασσα»

Ο νέος σεφ του θαλασσινού εστιατορίου του Μικρολίμανου βάζει τη δική του πινελιά στην κουζίνα.

Ήδη από τότε που πρωτοέπιασε θέση απέναντι από τα βαρκάκια και τα ιστιοπλοϊκά της Ακτής Κουμουνδούρου –έχουν περάσει πέντε και βάλε χρόνια– το «Θέα Θάλασσα» συνδύαζε τα όστρακα, τα κλασικά θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια του με κάποιες πιο σύγχρονες ιδέες. Τώρα που την κουζίνα του ανέλαβε ο Σωτήρης Βασιλείου οι τελευταίες πληθαίνουν: ανάμεσα στις προτάσεις του καινούργιου σεφ που ήρθαν να εμπλουτίσουν το πάντοτε ευρύ μενού θα συναντήσετε γαύρο μαρινάτο με λιγκουίνι αγγουριού και δυόσμο, πατατοσαλάτα με μαγιονέζα ταραμά, αβγοτάραχο και τηγανητό αβγό, καπνιστή ρέγκα με μπεσαμέλ ξινόγαλου, καραμελωμένα μήλα και μπρικ, αλλά και καρπάτσιο λαβράκι και καρπάτσιο χταποδιού με λεμόνι κονφί και κρίταμο ή γαρίδες σαγανάκι που σερβίρονται με χειροποίητο μπριος ποτισμένο με μελάνι σουπιάς.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης