Μπίρα

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Food & beer pairing μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά το εστιατόριο «Αγορά», πάντα στο πλαίσιο του εορτασμού των είκοσί του χρόνων. Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12/10 παράλληλα με τον κατάλογο θα τρέχει ένα ειδικό μπιρόφιλο και κρεατόφιλο μενού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, το οποίο θα κοστίζει € 25 το άτομο. Τρεις draught μπίρες (Heineken, ΑΘΗΝΕΟ 5Hops και Murphy’s) ζευγαρώνουν αντίστοιχα με μπουτάκι κοτόπουλο σε τραγανή κρούστα με τσίλι και Jack Daniel’s sauce, mixed grill (πικάντικο λουκάνικο, κεμπάπ και μοσχαρίσιο φιλέτο) και μια χοιρινή πανσέτα στα κάρβουνα με Bourbon sauce, ενώ φινάλε γράφει μια τηγανητή μηλόπιτα σε τορτίγια με παγωτό χαλβά, αγκαζέ με τον ελληνικό μηλίτη Μηλοκλέφτη.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης