Έρχεται

Η... viral πλευρά της κρεατοφαγίας

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα βιντεάκι με εκατομμύρια views με το «De Sxara» που ετοιμάζεται στην Κηφισιά;

Η ομάδα του πληθωρικού «Ζambri» ξαναχτυπά με ένα επίσης κηφισιώτικο νέο δημιούργημα. Το concept του «De Sxara», που σχηματοποιείται αυτήν τη στιγμή, εμπνέεται, τρόπον τινά, από το viral κρεατολαγνικό βιντεάκι όπου ο κ. Salt Bae (κατά κόσμον Νusret Gοkce και ιδιοκτήτης της αλυσίδας τούρκικων εστιατορίων «Nusr-et», τον οποίο είδατε πιθανώς και στο «Survivor») κόβει και αλατίζει μαστόρικα/ναζιάρικα ένα tomahawk. Αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα ανοίξει γύρω στις 20/11, στο σημείο όπου βρίσκονταν άλλοτε το «Quor» και η προηγούμενη βερσιόν του «Oοzora» (Αγ. Τρύφωνος & Ομήρου), με πολλών τύπων κρεατο-προτάσεις –από σνίτσελ και XL μπέργκερ για δύο μέχρι rib eye και σπαλομπριζόλες– και ότι στα τρόλεϊ δίπλα στο τραπέζι σου θα γίνεται ανάλογο παιχνίδι με το κρέας. Στην ανοιχτή κουζίνα ο Σταύρος Σκαρπινάκης θα έχει και μια robata (ιαπωνικό grill) στη διάθεσή του, το μπαρ θα σιγοντάρει με μια σειρά από συνοδευτικά κοκτέιλ, ενώ βασικό στοιχείο του ντεκόρ θα είναι ένα δάσος από κρεμασμένα σχοινιά που θα δημιουργούν αίσθηση θόλου. Ίδωμεν...

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης