Check it out

Brunch αλά ελληνικά!

Από -

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και σφουγγάτο με κολοκυθάκι και τηνιακό τυρί. Το brunch που σχεδίασε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, και θα σερβιριστεί στις 12 και 19/3, αν ο καιρός είναι καλός, στο σε στιλ κήπου εσωτερικό και στην ταράτσα/βεράντα του boutique hotel της Μητροπόλεως που βλέπει Ακρόπολη, έχει ελληνική χάρη. Στον κατάλογο λοιπόν θα σας περιμένουν διάφορες πίτες (με ανθότυρο, μέλι και παπαρουνόσπορο, σχάρας με αρνάκι και άγρια χόρτα, ζυμαρόπιτα με θυμάρι και μέλι ), τάρτες, πεϊνιρλί-παστουρμαδόπιτα, μπέργκερ-κεμπάπ με ψητή ντομάτα σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και γλυκές προτάσεις, όπως τηγανίτες με γλυκό κουταλιού από σύκα Κύμης και ούζο, μπακλαβά με χειροποίητο παγωτό μπακλαβά, κρέμα ρυζιού με βασιλικό και φρέσκες φράουλες. Το μπαρ θα σιγοντάρει φτιάχνοντας σπιτική λεμονάδα με περγαμόντο, Bloody Μary με ελληνικά μυρωδικά και κοκτέιλ με super foods.


φωτό: Χρήστος Δράζος

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ πριν από 21 ημέρες

    Τελικά, ακόμα δεν το καταλάβατε: Brunch ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ από Μπουφέ, με fixed τιμή και ελεύθερη επιλογή. Αλλιώς είναι απλά γεύμα!!! Αν κάποια στιγμή μπει στο μυαλό σας, μου το λέτε, αλλά μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος