Άφιξη

«Agni kitchen & bar»: Τikka masala (και όχι μόνο) στο Περιστέρι

Ο Άγκνι, θεός της φωτιάς στα βεδικά κείμενα, ονοματίζει το πρώτο ινδικό εστιατόριο των δυτικών προαστίων. Mε κυρίαρχο το ξύλο στη σάλα, η οποία εικονογραφείται με χαρακτηριστικές ινδικές φυσιογνωμίες και παραδοσιακές λεπτομέρειες, κι έναν σκεπαστό εξωτερικό χώρο, το «Agni Kitchen & Bar», το οποίο άνοιξε πρόσφατα στο Περιστέρι, κινείται στο ταμπλό της κλασικής ινδικής κουζίνας, με κοτόπουλο, αρνί, λαχανικά και όσπρια να παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε πολλές σπεσιαλιτέ, προσαρμοσμένες όσον αφορά την κάψα στα ελληνικά δεδομένα. Είναι ανοικτό καθημερινά μετά τις 5 μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τη 1.30 μ.μ. και αυτές τις ημέρες ξεκινάει και delivery στις γύρω περιοχές.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης