Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.  

Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.  

Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο - εικόνα 1

Τι είναι η σάλσα mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετράμε το πόσο καυτερές είναι; Πώς φτιάχνεται μια τέλεια Μargarita; Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τη μεξικάνικη κουζίνα και… φοβόσασταν να ρωτήσετε σας περιμένουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο 1st Mexican Gastronomic Experience του «Dos Hermanos». Σ’ αυτή την διαφορετικού τύπου μεξικάνικη γευσιγνωσία ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς, που έχει κλείσει είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στην αθηναϊκή σκηνή, κι έχει σερβίρει άπειρα chili con carne, burritos, quesadillas κι άλλα νόστιμα, θα μοιραστεί με δέκα τυχερούς τα μυστικά του, ταξιδεύοντάς τους στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, από την εποχή των Αζτέκων και των Μάγιας στον ερχομό των άποικων κι από εκεί στο σήμερα. Μπορείτε να κερδίσετε μια πρόσκληση παίρνοντας μέρος στον σχετικό διαγωνισμό εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".