Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.
Τι είναι η σάλσα mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετράμε το πόσο καυτερές είναι; Πώς φτιάχνεται μια τέλεια Μargarita; Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τη μεξικάνικη κουζίνα και… φοβόσασταν να ρωτήσετε σας περιμένουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο 1st Mexican Gastronomic Experience του «Dos Hermanos». Σ’ αυτή την διαφορετικού τύπου μεξικάνικη γευσιγνωσία ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς, που έχει κλείσει είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στην αθηναϊκή σκηνή, κι έχει σερβίρει άπειρα chili con carne, burritos, quesadillas κι άλλα νόστιμα, θα μοιραστεί με δέκα τυχερούς τα μυστικά του, ταξιδεύοντάς τους στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, από την εποχή των Αζτέκων και των Μάγιας στον ερχομό των άποικων κι από εκεί στο σήμερα. Μπορείτε να κερδίσετε μια πρόσκληση παίρνοντας μέρος στον σχετικό διαγωνισμό εδώ.