Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Βrunch στο «Βeauty killed the Βeast»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 1

Πού Στην πεζοδρομημένη οδό Παραμυθιάς, στη σκιά των δέντρων και του νεοκλασικού –με τα σκαλιστά ταβάνια, τις πόρτες-χαλάσματα και τη μίνι ζούγκλα κάτω από το μπαρ– που το στεγάζει.
Πότε Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, κάθε σαββατοκύριακο.
Τι θα φας Μεταξύ άλλων, granola με γιαούρτι αρωματισμένο με μαστίχα, με λιναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και κάσιους, αβγά Benedict με παστράμι, pancakes και σάλτσα ολαντέζ, ρολάκια φράουλας με επικάλυψη ζάχαρης και μέντα αλλά και brownies.
Τι θα πιεις Καφέ κι ελαφριά κοκτέιλ.

Lunch στο «Μinnie the Μoocher»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 2

Πού Στον buzzy πεζόδρομο της Τσακάλωφ, έξω από το στιλάτο μπαρ που σε μεταφέρει στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Πότε Κάπου ανάμεσα στα ψώνια ή στη δουλειά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 1-5 μ.μ.
Τι θα φας Ο σεφ Φώτης Παυλόπουλος προτείνει ένα μεσημεριανό μενού με επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές σαλάτες και τρία κυρίως πιάτα (μπιφτέκι με τηγανητές πατάτες/μπασμάτι, φιλέτο λαβράκι με baby πατάτες/σπανάκι σοτέ ή πιάτο ημέρας).
Τι θα πιεις Στο μενού, το οποίο κοστίζει € 18 ανά άτομο, περιλαμβάνεται κι ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα καθώς κι ένα φλιτζάνι καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".