Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club

Ουρανοξύστης κρεάτων με έκπτωση 20 % για τα μέλη στο μοντέρνο, φιλικό, καινούργιο σποτ της Γλυφάδας.

Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club

Ουρανοξύστης κρεάτων με έκπτωση 20 % για τα μέλη στο μοντέρνο, φιλικό, καινούργιο σποτ της Γλυφάδας.

Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Μετά την αλλαγή προσανατολισμού του «Mimaya» η πυξίδα δείχνει… κρέας. Το γλυφαδιώτικο εστιατόριο του Μιχάλη Ηρωγλίδη ντύθηκε στα άσπρα, προτιμώντας στιλ εξοχικό κι ανάλαφρο, σε μοντέρνους τόνους, και τα ψηλά μεταλλικά πλαίσια από όπου κρέμονται σουβλάκια κοτόπουλου και χοιρινά μαζί με κεμπάπ δίνουν και παίρνουν. Από κει και πέρα βέβαια, είναι κι οι ρεβιθοκεφτέδες, οι ντοματοκεφτέδες κι ο αμαρτωλός καβουρμάς, ψητός σε πήλινο, με αβγό και πατατάκια, αλλά κι οι φτερούγες κοτόπουλου με BBQ sauce, το καραμελωμένο χοιρινό braten, τα flank steaks και οι μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες… Είναι κι ένας «ουρανοξύστης κρεάτων» που μπορείς, οπλισμένος με μπόλικη όρεξη, να μοιραστείς με την παρέα σου. Tο «Roasted by Mimaya» συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε τα μέλη έχουν έκπτωση 20 % στο σύνολο του λογαριασμού τους (εκτός Σαββάτου). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.