Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 1

Το κηφισιώτικο κτίριο των αρχών του 20ού αιώνα που το στεγάζει είναι μπιζουδάκι και το σύμπαν της σάλας με τα vintage δανέζικα έπιπλα του ’50 και του ’60 γοητευτικά θεατρικό. Στο «Αrtisanal» πολλά είναι εκείνα που τραβάνε το βλέμμα. Και τώρα που διοργανώνει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Faces» (μέχρι τις 15/1), την προσοχή διεκδικούν και τα έργα τεσσάρων καλλιτεχνών, των Θωμά Τουρναβίτη, Νίκου Βαβάτση, Νικόλα Ζήσιμου και Θεόδωρου Μπρουσκωμάτη. Έτσι παίρνεις την καλλιτεχνική σου δόση είτε καθίσεις για δείπνο και γνωρίσεις τα νέα πιάτα του πολύ καλού σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, όπως για παράδειγμα οι ντολμάδες με γαρίδες και μαύρο ρύζι, το θαλασσινό μπέργκερ ή η βοδινή ουρά με χειροποίητες μακαρούνες, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και παλαιωμένη γραβιέρα Μετσόβου, είτε προτιμήσεις το brunch, που σερβίρεται τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 2

Στο μενού του τελευταίου σε περιμένουν αβγά, ομελέτες, καγιανά, πεινϊρλί, μπρουσκέτες, τραχανάς με καπνιστό χοιρινό, γραβιέρα κ.λπ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.