Στάση με... ποικιλία

Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική για όσους κινούνται στο κέντρο.

Στάση με... ποικιλία

Για όσους αποφασίσουν να πατήσουν για λίγο το pause ανάμεσα στις δουλειές τους στο κέντρο ή να τσιμπήσουν κάτι μετά το γραφείο, χαζεύοντας ταυτόχρονα και λίγη Ακρόπολη και Λυκαβηττό, η «Brasserie» (ισόγειο) και το «Olive Garden» (11ος όροφος) του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική. Προσφέρουν μια ποικιλία με λουκάνικο (χωριάτικο και με γραβιέρα Νάξου), καπνιστό χοιρινό Θράκης, μορταδέλα με προσούτο, μαρινάτα μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σαγανάκι, παρέα είτε με μπίρα είτε με κρασί από το παριανό Κτήμα Μωραΐτη, με € 10 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".