«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Γεύση από Κρήτη την Πέμπτη 2/11 στο εστιατόριο των Πετραλώνων, που γεμίζει τα ποτήρια του με δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη.

«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη –του νοτιότερου οινοποιείου της Ευρώπης– υποδέχεται η «Βόλτα» αυτή την Πέμπτη 2/11. Θα σας τα συστήσει ο ίδιος Κωστής Στραταριδάκης, που μαζί με τον αδερφό του Μανώλη συνεχίζουν την αμπελουργική παράδοσης της οικογένειας κι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ελλήνων οινόφιλων, ιδίως με τα λευκά τους. Όσοι κλείσετε τραπέζι στο φιλικό εστιατόριο των Κάτω Πετραλώνων εκείνη τη βραδιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μονοποικιλιακό Άσπρα Χαράκια (που σημαίνει «άσπρα βράχια») αποτίνοντας σπονδή στην πιο ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, το Βιδιανό, και το Στράτα, ένα συνδυασμό τοπικών κρητικών ποικιλιών, με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι. Η πρώτη φιάλη της επιλογής σας θα προσφέρεται δωρεάν για να συνοδεύσει το φαγητό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.