Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass

Μια βραδιά τετ α τετ (και ποτήρι το ποτήρι) με τον γνωστό οινοποιό σε μια από τις πιο όμορφες στοές του αθηναϊκού κέντρου.

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass

Κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη, φαγητό και οινό-φιλική κουβέντα με φόντο μια από τις πιο όμορφες στοές του κέντρου, σε μια βραδιά τετ α τετ και ποτήρι το ποτήρι με τον γνωστό οινοποιό.

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass - εικόνα 1

Την Δευτέρα 30/10 το «By the Glass» διοργανώνει μια ιδιαίτερη βραδιά παντρέματος φαγητού και κρασιού με καλεσμένο τον Στέλλιο Μπουτάρη. Ο τέταρτης γενιάς οινοποιός που από το 2000 κρατάει το τιμόνι του κτήματος Κυρ-Γιάννη, προτείνει έξι ετικέτες – στο ζεστό wine bistro της στοάς Ράλλη θα δοκιμάσετε Χρυσογέρακα (2013), L’ Espit du Lac (2016), Ντρούμο (2016), Ταρσανά (2016), Δυό Ελιές (2015), Κτήμα (2014) και Γιαννακοχώρι (2000).

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass - εικόνα 2

Ο σεφ Θόδωρος Καρίνος θα τις συνοδεύσει, αντίστοιχα, με σολομό μαρινέ με εστραγκόν, παντζάρι και πίκλες λαχανικών, λαβράκι φιλέτο σοτέ με pesto, φυλλαράκια σαλάτας με τοματίνια ψητά και βασιλικό, νιόκι με ιβηρικό χοιρινό και παλαιωμένη γραβιέρα και με μοσχαράκι Black angus σιγομαγειρεμένο σε κενό αέρος με σπαράγγια, άγρια μανιτάρια και σάλτσα από το ζωμό του. Η ώρα του γλυκού θα φέρει μίνι πάβλοβα με κρεμέ από passion fruit. Το ραντεβού είναι στις 9 μ.μ. και το κόστος συμμετοχής € 60 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.