Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos»

Στο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας, θα ρέουν, για μια ολόκληρη εβδομάδα, πολλών λογιών Margaritas.

Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos»

Στο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας, θα ρέουν, για μια ολόκληρη εβδομάδα, πολλών λογιών Margaritas.

Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos» - εικόνα 1

Από τα πιο διάσημα mixed drinks του πλανήτη, με βάση την τεκίλα, η Margarita πρωτοεμφανίστηκε κάπου ανάμεσα στα '30s και στα ’40s. Παρότι υπάρχουν πολλές ιστορίες για την προέλευσή της, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος είναι ο δημιουργός της. Αναμφίβολα όμως έδωσε στους bartenders γόνιμο έδαφος για αρωματικά παιχνίδια. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας (είναι στις 24/7), ημέρα που όλος ο πλανήτης κινείται στο ρυθμό της αγαύης, το «Dos Hermanos» στην Κηφισιά της αφιερώνει μια ολόκληρη εβδομάδα: από τις 17 έως και τις 24/7 φτιάχνει Margaritas σε πολλές φρουτώδεις παραλλαγές, με μάνγκο, φρούτα του πάθους, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο, μπανάνα και προσφέρει τη δεύτερη –στη γεύση που προτιμάτε– δωρεάν. Ειδικά την Δευτέρα 24/7, μπορείτε να δοκιμάσετε το επετειακό κοκτέιλ «Viva Mexico» στην γιορτινή τιμή των € 5.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".