Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα - εικόνα 1

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με μια ιδιαίτερα αγαπημένη τους θεματική, τις φράουλες. Τόσο στο «La Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden» στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, σας περιμένουν πέντε φραουλο-κεντημένα γλυκά. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μους σοκολάτας αρωματισμένη με πραλίνα φουντουκιού και κουλί φράουλας σε βάση σοκολατόπιτας, γαλλικό fraisier (με κρέμα και μαριναρισμένες φράουλες σε γλυκό κρασί), cheesecake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο Oreo, bavaroise φράουλας με παντεσπάνι φιστικιού Αιγίνης αλλά και μια τραγανή τάρτα με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6 με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.