Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club

Μεσογειακά πιάτα γεμάτα χρώμα και αβίαστη νοστιμιά σε περιμένουν, με έκπτωση 20%, στο μοντέρνο εστιατόριο της Γλυφάδας.

Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club

Μεσογειακά πιάτα γεμάτα χρώμα και αβίαστη νοστιμιά σε περιμένουν, με έκπτωση 20%, στο μοντέρνο εστιατόριο της Γλυφάδας.

Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Φιλόξενο, μοντέρνο, φιλικά γκουρμέ, το «Mimaya» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Γλυφάδα είναι πολύ ωραία περίπτωση, κι αξίζει, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να γνωρίσετε τη σύγχρονων τόνων με μεσογειακό ταμπεραμέντο κουζίνα του. Διαλέξτε λοιπόν ένα από τα στρωμένα με χειροποίητα πλακάκια τραπέζια στον μέσα χώρο ή στο πιο εξωστρεφές γυάλινο αίθριο-βεράντα. Και ετοίμαστείτε να δοκιμάσετε μαροκινά μπουρεκάκια γεμιστά με λεπτοκομμένο ψητό μοσχάρι, τζίντζερ, χαρίσα, μέντα και κύμινο, χρωματιστά ριζότο (άσπρο με παρμεζάνα, κίτρινο με σαφράν και φιλετάκια κοτόπουλου σχάρας, πράσινο με σπανάκι και καλαμαράκι κ.α.), μπουτάκια κoτόπουλου γεμιστά με ψητή πιπεριά σχάρας, μπέικον και τυρί φέτα, σερβιρισμένα με τηγανιτό αυγό και φωλιά από μπαστουνάκια πατάτας τσιπς και άλλα νόστιμα πιάτα που προτείνει ο σεφ του εστιατορίου Μιχάλης Ηρωγλίδης. 'Εχετε υπόψη ότι τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".