«Agni kitchen & bar»: Τikka masala (και όχι μόνο) στο Περιστέρι

Ένα καινούργιο ινδικό εστιατόριο κάνει εδώ και λίγες μέρες τα πρώτα του βήματα στα δυτικά προάστια της πόλης.

«Agni kitchen & bar»: Τikka masala (και όχι μόνο) στο Περιστέρι

Ο Άγκνι, θεός της φωτιάς στα βεδικά κείμενα, ονοματίζει το πρώτο ινδικό εστιατόριο των δυτικών προαστίων. Mε κυρίαρχο το ξύλο στη σάλα, η οποία εικονογραφείται με χαρακτηριστικές ινδικές φυσιογνωμίες και παραδοσιακές λεπτομέρειες, κι έναν σκεπαστό εξωτερικό χώρο, το «Agni Kitchen & Bar», το οποίο άνοιξε πρόσφατα στο Περιστέρι, κινείται στο ταμπλό της κλασικής ινδικής κουζίνας, με κοτόπουλο, αρνί, λαχανικά και όσπρια να παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε πολλές σπεσιαλιτέ, προσαρμοσμένες όσον αφορά την κάψα στα ελληνικά δεδομένα. Είναι ανοικτό καθημερινά μετά τις 5 μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τη 1.30 μ.μ. και αυτές τις ημέρες ξεκινάει και delivery στις γύρω περιοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.