Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Η «Μονοκατοικία»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 1

Με την πλατφόρμα οnline booking του «α» κάνεις κράτηση εύκολα και γρήγορα στη μοντέρνα ταβέρνα του Χαλανδρίου, που ανάβει το τζάκι της και ρίχνει στο τραπέζι γραβιέρα Νάξου με ξηροκαρπάτη κρούστα και σάλτσα από ρακόμελο και κότσι χοιρινό με μπίρα και δεντρολίβανο.

Το «Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 2

Μοντέρνο, φιλικό, νόστιμο, το «αδερφάκι» των Μελισσίων είναι δημοφιλές, οπότε καλό είναι να εξασφαλίσεις τραπέζι. Μετά θα έρθουν φάβα, δροσερές σαλάτες, κεφτεδάκια, γαμοπίλαφο, μαμαδίστικο αρνί με πατάτες στο φούρνο κ.ά. πολλά.

Το «Αποστακτήριον»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 3

Η Ζωή Μελέτη που έχει φτιάξει με τον αδερφό της Κωνσταντίνο αυτό το πολύ περιποιημένο στέκι στη Νέα Ερυθραία τα ψάχνει τα υλικά της κι έχει μπόλικο μεράκι. Πλάθει ρεβιθοκεφτεδάκια και μπιφτέκι από βουβαλίσιο κιμά, βάζει πατάτες στη χόβολη και δεν ξεχνάει τα θαλασσινά.

Η «Βόλτα»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 4

Ένα κλικ και μετά η Ελισάβετ κι ο Ξενοφώντας αναλαμβάνουν να σε βολτάρουν στα σπιτικά τους μαγειρέματα με ορμητήριο τα Κάτω Πετράλωνα. Μη χάσεις το ιδιαίτερο χούμους από κόκκινο φασόλι, το χορτοφαγικό μπιφτέκι από μανιτάρια, φακές και κινόα και το πικάντικο σπετζοφάι τους.

Το «Βραστό»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 5

Πολύχρονη ιστορία και πολύχρωμη σάλα σε μια φιλόξενη ταβέρνα στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, με στιλ που ταιριάζει απόλυτα στο τώρα. Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανιά και χοιρινό κοντοσουβλάκι στήνουν κρεατοκατάσταση κι εσύ κλείνεις θέση για τους φίλους σου με ένα κλικ.

Ο «Μαζωμός»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 6

Ταβέρνα έξω καρδιά, που από το Μαρούσι θα σας πάει ομαδικώς μέχρι τη Νάξο με το λαογραφικό της σκηνικό διάστικτο με φωτογραφίες και παλιά αντικείμενα, τα πεντανόστιμα αρδουμάκια (γαρδουμπάκια δηλαδή), την κατσικομακαρονάδα και το ρόστο.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Βραστό (το)

Ρόδων 3, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Μονοκατοικία

Φιλικής Εταιρείας 39, Κάτω Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".