Πανοραμίκ και ποικιλία

Το «Titania» σας προτρέπει να πατήσετε για λίγο το pause και να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα τσιμπολογώντας και χαζεύοντας την πόλη από τα ψηλά.

Πανοραμίκ και ποικιλία

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ρεμβάσετε πάνω από την πόλη, το «Οlive Garden», στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania», σας έχει μια πολύ προσιτή πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα: μια χορταστική ποικιλία αλλαντικών (χωριάτικο λουκάνικο και λουκάνικο Μυκόνου, καπνιστό χοιρινό και φιλέτο γαλοπούλας, σύγκλινο, ταλαγάνι, BBQ sauce, κριτσίνια, ντοματίνια κι ελιές) με μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί με € 10 το άτομο. Σερβίρεται και στην «Brasserie» στο ισόγειο.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.