Ο Τζίτζιρας, ο Μίτζιρας και το αθηνόραμα Club

Μεζέδες, κρεατικά και λίγη Κρήτη σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη φαληριώτικη ταβέρνα –με έκπτωση 30%.

Ο Τζίτζιρας, ο Μίτζιρας και το αθηνόραμα Club

Μεζέδες, κρεατικά και λίγη Κρήτη σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη φαληριώτικη ταβέρνα –με έκπτωση 30%.

Ο Τζίτζιρας, ο Μίτζιρας και το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Σε μια φαληριώτικη μονοκατοικία με όμορφη, χαλαρή αυλή, με πέργκολες, δεντράκια και φωτάκια σε γιρλάντες, τρως, πίνοντας το κρασί ή τη μπίρα σου, με φόντο τα φιστικί παραθυρόφυλλα και τις νοσταλγικές ρετρό διαφημίσεις στους τοίχους. Τι τρως; Τηγανητό ανθότυρο με μέλι, «γουρούνι στο σακί» (που μεταφράζεται σε χοιρινό στη λαδόκολλα), κρητικούς χοχλιούς μπουμπουριστούς, στάκα με αβγά και γαμοπίλαφο –ο μάγειράς τους είναι από τη Σητεία–, το κλασικό τους κεμπάπ αλλά και μαγειρευτά ημέρας. Στο «Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας» τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 30 % όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".