Στο «Κuzina» με έκπτωση 20%

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καινούργια πιάτα του Άρη Τσανακλίδη είτε έξω, στην περατζάδα της Αδριανού, είτε μέσα, στην όμορφα νοσταλγική, ψηλοτάβανη σάλα.

Στο «Κuzina» με έκπτωση 20%

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καινούργια πιάτα του Άρη Τσανακλίδη είτε έξω, στην περατζάδα της Αδριανού, είτε μέσα, στην όμορφα νοσταλγική, ψηλοτάβανη σάλα.

Στο «Κuzina» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Το ωραία τηγανισμένο συκώτι γάλακτος που σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι ζέας μαζί με καραμελωμένο κρεμμύδι και φρέσκια ρίγανη, η φλογέρα που γεμίζεται με αρνάκι με μελιτζάνα, ντομάτα και φέτα και το πικάντικο, πιο εξωτικό χούμους είναι λίγα μόνο από πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στο «Kuzina», είτε καθισμένοι έξω, στα τραπέζια της Αδριανού, χαζεύοντας το Ναό του Ηφαίστου και την Ακρόπολη είτε στην ψηλοτάβανη, κεντημένη με νοσταλγικά στοιχεία, σάλα. Σκανάροντας το μενού σίγουρα θα σας κεντρίσουν την προσοχή πολλές ακόμη από τις συνταγές του Άρη Τσανακλίδη που «μπλέκουν» με ένα χαρακτηριστικά δικό του τρόπο υλικά και γεύσεις της Ελλάδας και του κόσμου. Έχετε υπόψη ότι κλείνοντας τραπέζι με την κάρτα του αθηνόραμα Club έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.