Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα»

Σε ένα ντεκ που το βρέχει το κύμα, στο Μικρολίμανο, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και φιλική διάθεση.

Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα»

Σε ένα ντεκ που το βρέχει το κύμα, στο Μικρολίμανο, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και φιλική διάθεση.

Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Ο καιρός είναι ό,τι πρέπει για να πάτε μέχρι το «Θέα Θάλασσα» στο Μικρολίμανο για μια δόση θαλασσινής κουζίνας με φόντο κότερα και ιστιοπλοϊκά. Μπορείτε να διαλέξετε μελιτζανοσαλάτα και φάβα Σχοινούσας, χταπόδι, καλαμάρι, φρέσκα καβούρια, γαριδάκι τηγανιά, στρείδια, κυδώνια και πετροσωλήνες, μαρούλι της θάλασσας τηγανητό, μύδια ή γαρίδες σαγανάκι με φρέσκια ντομάτα. Η σχέση ποιότητας-τιμής στην περιποιημένη ταβέρνα της Ακτής Κουμουνδούρου είναι ήδη καλή, με την κάρτα του αθηνόραμα Club όμως έχετε έκπτωση 20 %, και μάλιστα όλη την εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.