Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25%

Παρέα με το αθηνόραμα Club σε ένα εστιατόριο που αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα και ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με νεολογισμούς.

Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25%

Παρέα με το αθηνόραμα Club σε ένα εστιατόριο που αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα και ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με νεολογισμούς.

Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25% - εικόνα 1

Οι «Ψαράδες» στο Παλαιό Φάληρο αποπνέουν μια πολύ ευχάριστη, χαλαρωτική αύρα με την κομψή διακόσμηση και τη φροντίδα στη λεπτομέρεια. Σταρ στο ντεκόρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα ) μιας και η οικογένεια Βουλγαράκη που δημιούργησε το μαγαζί είχε παλιότερα μια υαλουργία κι έτσι διαθέτει ένα μικρό θησαυρό από αντίκες που στολίζουν το χώρο. Η κουζίνα, εκτός από την σχάρα και το τηγάνι, ξεφεύγει από τα συνήθη με με πιάτα όπως το κριθαρότο με σουπιά με το μελάνι της με γαρνιτούρα τρίμμα αβγοτάραχου, το σαγανάκι γαρίδας στο φούρνο με νιώτικο τυρί, ή το ψητό καλαμάρι γεμιστό με φρέσκο τόνο και σος λαδολέμονο. Μια που το θαλασσινό εστιατόριο προσφέρει στους κατόχους της κάρτα του αθηνόραμα Club έκπτωση 25%, είναι καλή ευκαιρία να το επισκευτείτε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.