Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar»

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας επιστρέφει (επισήμως) στις 28/5.

Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar»

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας επιστρέφει (επισήμως) στις 28/5.

Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar» - εικόνα 1

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας, το «Malabar» επιστρέφει στις 28/5 στο γνώριμο, χαλαρωτικά κοσμοπολίτικο σκηνικό με την oriental lounge αύρα έχοντας πάντα τον Παναγιώτη Γιακαλή στην κουζίνα του. Πλάι στην φωτισμένη με φανάρια και κεριά πισίνα του «The Μargi» θα δοκιμάσετε πιάτα με ελληνικές και μεσογειακές αναφορές, όπως λαβράκι με αλμύρα, λευκό ταραμά, καλαµάρι σοτέ και αχινοσαλάτα ή το κριθαρότο με σπαράγγια, jamon Bellota και flakes παρμεζάνας, χωρίς να λείπουν και μια picanha ή ένα rib eye. Φέτος που το ξενοδοχείο (έχει) και το ατού της Μargi farm, μιας ιδιόκτητης φάρμας 20 στρεμμάτων στα Καλύβια, αρκετά από τα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα έρχονται από εκεί, αυτό όμως δεν είναι το μόνο νέο. Το «Μalabar» ετοιμάζει κι άλλα: μέσα στο καλοκαίρι θα ξεδιπλώσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα νέο, ενδιαφέρον γευστικό concept. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".