Ένα «Μουστάκι» για δύο

Το «διπλό» μενού που προτείνει το ψητοπωλείο με το σύγχρονο look στη Λεωφόρο Πεντέλης κάθε Τρίτη και Πέμπτη αξίζει να το τσεκάρετε.

Ένα «Μουστάκι» για δύο

Το «διπλό» μενού που προτείνει το ψητοπωλείο με το σύγχρονο look στη Λεωφόρο Πεντέλης κάθε Τρίτη και Πέμπτη αξίζει να το τσεκάρετε.

Ένα «Μουστάκι» για δύο - εικόνα 1

Το γουστόζικο και... απρόσμενα (για όσους δεν το ξέρουν) οινόφιλο μοντέρνο ψητοπωλείο του Χαλανδρίου εντός έχει ωραίο casual στιλάκι –και ημίψηλα καπέλα για φωτιστικά– και εκτός δύο πράσινους χώρους για να το ρίξετε σε open air κρεατοφαγία. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μάλιστα στο «Μουστάκι» έχουν να σας προτείνουν ένα πλούσιο μενού για δύο: θα διαλέξετε από τον κατάλογο όποιο ορεκτικό και όποια σαλάτα σας κάνει κλικ, δύο από τις μερίδες (καλαμάκια κοτόπουλο ή χοιρινό, κεμπάπ κ.τ.λ.), ή από τα πιάτα ημέρας (βλ. cheeseburger ή rib eye), δύο επιδόρπια και δύο ποτήρια κρασί και θα πληρώσετε μόλις € 35.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.