Κεμπάπ εις τριπλούν: μετά από την Νέα Χαλκηδόνα και το Ρέντη, σειρά έχει η Κηφισιά.
Το πρώτο της εστιατόριο η οικογένεια Κεσέρογλου –η οποία κατάγεται από την Αντιόχεια– το άνοιξε πριν από 23 χρόνια στη Νέα Χαλκηδόνα. Ακολούθησε ένα δεύτερο το 2003 στην περιοχή του Ρέντη κι εδώ και μερικές ημέρες τρίτωσαν τα ταμπουλέ, τα αλί ναζίκ, τα λαχματζούν και τα σις και Άδανα κεμπάπ. Ο νέος «Μπάρμπα-Αλέξης» βρίσκεται στην Κηφισιά, σε ένα ζεστό χώρο με οριεντάλ αύρα, χρυσά και κεραμικά στοιχεία, ανατολίτικα φωτιστικά και ημικυκλικούς καναπέδες που θυμίζουν μικρά σεπαρέ και λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ με την ίδια πολίτικη γευστική… πολιτική.