«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια

Η εντυπωσιακή all-day «κιβωτός» του Ομίλου Παπαθεοχάρη αγκυροβόλησε στη Γλυφάδα και άνοιξε τις πόρτες της.

«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια

Η εντυπωσιακή all-day «κιβωτός» του Ομίλου Παπαθεοχάρη αγκυροβόλησε στη Γλυφάδα και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της και να ανάψει τον ξυλόφουρνό της.

«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια - εικόνα 1

Με αποικιακό στιλ, φωτεινός, άνετος, πολυτελής, ο all day χώρος που ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό την Πέμπτη 14/5 ο όμιλος Παπαθεοχάρη στα Αστέρια Γλυφάδας είναι όντως εντυπωσιακός. Με το «σκηνογραφικό» ντεκόρ του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τα custom made έπιπλα και τα αντικέ/exotic φωτιστικά, τη θαλασσινή, χωρίς να λείπουν και κάποια κρεατικά, ελληνική κουζίνα που υπογράφει ο Γιάννης Μπαξεβάνης (φωτό) -βλ. πίτες στον ξυλόφουρνο, γαυράκι με χαρουπόψωμο, σαρδέλες πάνω σε συκόφυλλο με κολοκυθάκι τουρσί, καλαμαράκι με ταμπουλέ και χούμους, ψάρια ημέρας στη σχάρα κ.ά.-, τα κοκτέιλ του Τεό Σπυρόπουλου που παίζουν επίσης με το ελληνικό στοιχείο (όπως λόγου χάρη ένα Mai Tai με σουμάδα) και τον specialty καφέ, το «Αrk», το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές ημέρες προτού ανοίξει, αξιοποιεί ένα πραγματικά μαγικό σημείο, μέσα στην πόλη και δίπλα στο κύμα.

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.