Tα πιάτα του ταλαντούχου σεφ που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα του κηφισιώτικου bar-restaurant έρχονται με… πράσινο bonus.
Αν ο περασμένος χειμώνας αποκάλυψε ένα μοντέρνο θεατρικό σύμπαν με την υπογραφή των Μουρίκη-Γαβαλά και τα εξαιρετικά vintage έπιπλα, το καλοκαίρι στο «Artisanal Lounge & Gardens» «φωτίζει» έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Κηφισιάς: καφές, φαγητό και ποτό τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες σερβίρονται στα τραπέζια που έχουν στηθεί γύρω από τη γυάλινη orangerie, με φόντο τα πελώρια δέντρα και τα λουλούδια. Η δε κουζίνα του η οποία, όπως είχαμε επισημάνει, ξεκίνησε με κάποιες αδυναμίες, περνά πλέον στα χέρια του πολύ καλού Δημήτρη Δημητριάδη, κι αυτό σημαίνει ενδιαφέρουσες νέες γεύσεις. Σε συνδυασμό με τα ωραία κοκτέιλ του Δημήτρη Κιάκου (βλ. «Gin Joint») προμηνύουν ένα καλό καλοκαίρι στο εστιατόριο των Φώτη Σεργουλόπουλου, Κώστα Σκουληκαράκη και Βαγγέλη Γερασίμου. Σύντομα θα δοκιμάσουμε το κουσκουσάκι με μελάνι σουπιάς, καλαμάρι και μάραθο, το κοτόπουλο με κριθαράκι a la provencale και άλλα πιάτα του μενού και θα σας έχουμε «φρέσκια» ανταπόκριση.