Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens»

Tα πιάτα του ταλαντούχου σεφ που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα του κηφισιώτικου bar-restaurant έρχονται με… πράσινο bonus.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens»

Tα πιάτα του ταλαντούχου σεφ που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα του κηφισιώτικου bar-restaurant έρχονται με… πράσινο bonus.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens» - εικόνα 1

Αν ο περασμένος χειμώνας αποκάλυψε ένα μοντέρνο θεατρικό σύμπαν με την υπογραφή των Μουρίκη-Γαβαλά και τα εξαιρετικά vintage έπιπλα, το καλοκαίρι στο «Artisanal Lounge & Gardens» «φωτίζει» έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Κηφισιάς: καφές, φαγητό και ποτό τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες σερβίρονται στα τραπέζια που έχουν στηθεί γύρω από τη γυάλινη orangerie, με φόντο τα πελώρια δέντρα και τα λουλούδια. Η δε κουζίνα του η οποία, όπως είχαμε επισημάνει, ξεκίνησε με κάποιες αδυναμίες, περνά πλέον στα χέρια του πολύ καλού Δημήτρη Δημητριάδη, κι αυτό σημαίνει ενδιαφέρουσες νέες γεύσεις. Σε συνδυασμό με τα ωραία κοκτέιλ του Δημήτρη Κιάκου (βλ. «Gin Joint») προμηνύουν ένα καλό καλοκαίρι στο εστιατόριο των Φώτη Σεργουλόπουλου, Κώστα Σκουληκαράκη και Βαγγέλη Γερασίμου. Σύντομα θα δοκιμάσουμε το κουσκουσάκι με μελάνι σουπιάς, καλαμάρι και μάραθο, το κοτόπουλο με κριθαράκι a la provencale και άλλα πιάτα του μενού και θα σας έχουμε «φρέσκια» ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.