Ένα εμβληματικό κρασί του ελληνικού αμπελώνα ξεδιπλώνει τις αρετές του με μια εξαιρετικά σπάνια γευστική δοκιμή. Ανεπανάληπτη εμπειρία!
Είναι αληθινά εξαιρετικά σπάνιο να δοκιμάζεις παλιές χρονιές ενός κορυφαίου ελληνικού κρασιού σαν το θρυλικό Grande Reserve Boutari. 1987, 1993, 1997, 2000, 2001, 2008: ένα γοητευτικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από σημαντικές εσοδείες ενός εμβληματικού κρασιού του ελληνικού αμπελώνα. Μια μοναδική δοκιμή που μας δείχνει το εξαιρετικό δυναμικό του ξυνόμαυρου σε μια από τις πιο αρχοντικές εκδοχές του. Το Grande Reserve Boutari παλαιώνει δύο χρόνια σε δρύινα βαρέλια γαλλικής προέλευσης και δύο χρόνια σε φιάλες, αποκτώντας συναρπαστική πολυπλοκότητα. Ξεναγός μας σ αυτή τη γευσιγνωσία, ο επικεφαλής οινολόγος της εταιρίας Boutari, από τους πλέον έμπειρους στο χώρο της ελληνικής οινολογίας.
Η γευσιγνωσία θα γίνει την Παρασκευή 08/05, ώρα 19:15
Κλείστε θέσεις στο http://www.elladagiortigefseis.gr