«Kάπα Οκτώ» under construction

Είναι η πρώτη άφιξη σε έναν -από ό,τι δείχνουν όλα- εντυπωσιακό πολυχώρο στο Μοναστηράκι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

«Kάπα Οκτώ» under construction

Πυρετώδεις εργασίες για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Το «Κάπα Οκτώ» του Ηλία Γώγου («2Μαζί») είναι η πρώτη άφιξη σε έναν πολυχώρο που εκτείνεται σε 3.500 τ.μ. στο Μοναστηράκι και που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Μάθαμε για κρεμαστούς κήπους στην είσοδο, ένα μπαρ-κοντέινερ στην εσωτερική αυλή, στα μεταλλικά τραπέζια της οποίας καφές και ποτό θα συνδυάζονται με διεθνών τόνων street food. Όσο για το εσωτερικό κομμάτι, εκτός από το εκεί χαλαρό cafe, θα «κρύβει» ένα χώρο για DJ sets και live στο κάτω του επίπεδο και ένα χώρο εκδηλώσεων με τη δική του γκαλερί στον επάνω –με μια κινητή, φωτισμένη μπουκαλιέρα να το διατρέχει και να δίνει τον τόνο. Το «Κάπα Οκτώ» δεν θα αργήσει ν’ ανοίξει τις πόρτες του, ενώ σε περίπου ενάμιση μήνα στα γύρω από την αυλή κτίρια θα αφιχθούν ένα wine bar, ένα ιταλικό εστιατόριο (όπου θα μπαίνεις και από την Άστιγγος) και μια gelateria. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".