Την Παρασκευή 8/5 η επαναφορά του bar-εστιατορίου στον πανέμορφο κήπο του νεοκλασικού στη συμβολή των οδών Τσόχα και Βουρνάζου, το οποίο με ανανεωμένη αύρα και καινούργια πρόσωπα μας προετοιμάζει για ένα δυνατό καλοκαίρι. Το μενού υπογράφει φέτος Χριστόφορος Πέσκιας με το γνωστό του μεσογειακο-ασιατικό fusion «μελάνι» (βλ. πιάτα όπως μοσχαρίσιο tataki με αλμυρίκια, τόνος με μελιτζανοσαλάτα και σάλτσα teriyaki, fish & chips με βινεγκρέτ ντομάτας), τα γλυκά ο Διονύσης Αλέρτας και το σούσι επιστρέφει με το «Freud Oriental» του Μανώλη Κονιωτάκη να στήνει εκεί την καλοκαιρινή γωνιά του, σε στιλ shop in a shop. Και επειδή η μπάρα είναι εξίσου σημαντική, να σας πούμε και για τη λίστα των κοκτέιλ, την οποία έχει και φέτος διαμορφώσει ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος. Σύντομα θα σας έχουμε και γευστική ανταπόκριση.
photo credit: fakaros.com