«Philip» στη Βάρκιζα: πρώτο τραπέζι κύματα

Ένας καινούργιος, φιλικός και προσιτός all-day χώρος, εγκαινιάζεται επίσημα την Πέμπτη 7/5, στις 9 μ.μ. στην πλατεία της Βάρκιζας.

«Philip» στη Βάρκιζα: πρώτο τραπέζι κύματα

Ένας καινούργιος, φιλικός και προσιτός all-day χώρος, εγκαινιάζεται επίσημα την Πέμπτη 7/5, στις 9 μ.μ. στην πλατεία της Βάρκιζας. Ξύλινα τραπέζια, καναπεδάκια από μπαμπού, εξωτικές λεπτομέρειες και μαξιλάρια σε χαρούμενα χρώματα διαμορφώνουν το στιλ του «Philip» που ξεκινάει να χαζεύει τη θάλασσα από πρωί φτιάχνοντας καφέ, για να συνεχίσει με σαλάτες, πίτσες με διάφορα toppings, καλτσόνε και πεϊνιρλί, γλυκά και παγωτά, αλλά και μια σειρά από καλοκαιρινά κοκτέιλ: Passion Caipiroska, Lemon pie, Mastiha Negroni... Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.