Το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στην οδό Διοχάρους είναι έτοιμο
Το πρώτο δικό του εστιατόριο είναι έτοιμο κι έχει ένα έξυπνο φωνητικό λογοπαίγνιο στην επωνυμία. Ο ταλαντούχος κ. Αλέξανδρος Tσιοτίνης*, που έχει την εμπειρία σημαντικών κουζινών του εξωτερικού αλλά και ικανή παρουσία σε ελληνικό έδαφος, συστήνεται αυτές τις ημέρες στο αθηναϊκό κοινό σε ένα κομψό και άνετο περιβάλλον στην περιοχή του Κάραβελ, σε τόνους του γκρι και του λευκού, με χαρακτηριστικά στοιχεία το χρυσό «κλουβάκι» του μπαρ, τη γυάλινη κάβα στο επάνω επίπεδο και το «παράθυρο» στην κουζίνα, η οποία ξεκινά σε μεσογειακούς τόνους, με a la carte και set menu, με τις νέες εμπνεύσεις του σεφ να σερβίρονται στα ιδιαίτερα πιάτα του καλλιτέχνη/μαρμαρογλύπτη Γρηγόρη Κουσκουρή. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα για το τι θα συναντήσετε στις κάρτες του «CTC» (Διοχάρους 27, Ιλίσια, 2107228812) να σας πω για τα χτένια με «ριζότο» από topinambour, ελληνική τρούφα και αέρα αρωματικών και για ένα pork Iberico με αρώματα Ανατολής.
* Η φωτό είναι από το διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2015