«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι...

...και στη μέση θάλασσα. Ο Naruse Fumiaki και ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφουν από κοινού το μενού «ΕcstaSEA γεύσης», που σερβίρεται για τέσσερις Πέμπτες και στα δυο εστιατόρια.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι...

... και στη μέση θάλασσα. Τα δύο εστιατόρια προτείνουν για τις Πέμπτες του Μάη ένα μενού διπλής κατεύθυνσης.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι... - εικόνα 1
King crab tartar (Naruse Fumiaki)

Ο Naruse Fumiaki και ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφουν από κοινού το μενού «ΕcstaSEA γεύσης», το οποίο αποτελείται από επτά πιάτα με αναφορές στην Ασία, την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώνοντας την Κηφισιά με το Μικρολίμανο και δύο ομολογουμένως διαφορετικές μεταξύ τους γευστικές φιλοσοφίες.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι... - εικόνα 2
Σουπιά με λάδι κύμινου (Λευτέρης Λαζάρου)

Η σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαβράκι δίνει πάσα στο λαβράκι καρπάτσιο, το βασιλικό καβούρι με tobikο και truffle yuzu sauce στην ψητή σουπιά με λάδι κύμινου και το χιλιανό λαβράκι σε σάλτσα σαμπάνιας με miso στο χριστόψαρο με τσορίθο – για το γλυκό πρέπει να διαλέξετε «πλευρά». Το θαλασσινό συμμαχικό set menu θα κοστίζει € 58 ανά άτομο και θα σερβίρεται ταυτόχρονα στο «Rakkan» και στο «Varoulko Seaside» από το βράδυ της Πέμπτης 7/5 και για τις τρεις επόμενες Πέμπτες του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.