... και στη μέση θάλασσα. Τα δύο εστιατόρια προτείνουν για τις Πέμπτες του Μάη ένα μενού διπλής κατεύθυνσης.
Ο Naruse Fumiaki και ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφουν από κοινού το μενού «ΕcstaSEA γεύσης», το οποίο αποτελείται από επτά πιάτα με αναφορές στην Ασία, την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώνοντας την Κηφισιά με το Μικρολίμανο και δύο ομολογουμένως διαφορετικές μεταξύ τους γευστικές φιλοσοφίες.
Η σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαβράκι δίνει πάσα στο λαβράκι καρπάτσιο, το βασιλικό καβούρι με tobikο και truffle yuzu sauce στην ψητή σουπιά με λάδι κύμινου και το χιλιανό λαβράκι σε σάλτσα σαμπάνιας με miso στο χριστόψαρο με τσορίθο – για το γλυκό πρέπει να διαλέξετε «πλευρά». Το θαλασσινό συμμαχικό set menu θα κοστίζει € 58 ανά άτομο και θα σερβίρεται ταυτόχρονα στο «Rakkan» και στο «Varoulko Seaside» από το βράδυ της Πέμπτης 7/5 και για τις τρεις επόμενες Πέμπτες του μήνα.