Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού

Το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» επιστρέφει στις 8-17/5 με καλεσμένους σεφ από την Κίνα, την Ινδία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, την Ιταλία…

Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού

Το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» επιστρέφει στις 8-17/5 με καλεσμένους σεφ από την Κίνα, την Ινδία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, την Ιταλία…

Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού - εικόνα 1
Ο δυάστερος Yau Tim Lai θα παρουσιάσει την κουζίνα του στο Sea You Up

Για δεύτερη χρονιά το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» βαδίζει στον Δρόμο του Μεταξιού – μια διαδρομή που καθόρισε τις πολιτισμικές ανταλλαγές Ανατολής και Δύσης. Από τις 8 έως τις 17 Μαΐου από τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Χαλκιδικής θα παρελάσουν γεύσεις της Άπω και Εγγύς Ανατολής και της Μεσογείου. Guest chefs ο Κινέζος Yau Tim Lai (δύο Michelin), ο Ινδός Alfred Prasad και ο Ιταλός Lorenzo Cogo (από ένα αστέρι), ο Kemal Demirasal (Τουρκία), ο Anar Gasimov (Αζερμπαϊτζάν), η Τamara Gachechiladze (Γεωργία), o Hamid Salimian (Ιράν) και ο δικοί μας, βραβευμένοι με Χρυσό Σκούφο Τάσος Μαντής («Ηytra») και Χρύσανθος Καραμολέγκος («Ντομάτα»). Πληροφορίες στο 2374099500.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.