Με το αθηνόραμα club στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2015

Επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους σας πληρώνετε ένα εισιτήριο ανά δύο άτομα, ενώ έχετε και έκπτωση στις παράλληλες εκδηλώσεις της νόστιμης ανοιξιάτικης γιορτής που θα στηθεί κάτω από τα φουγάρα της Τεχνόπολης από τις 8 μέχρι τις 10/5.

Με το αθηνόραμα club στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2015

Με εκατόν είκοσι Έλληνες παραγωγούς-εκθέτες, γκουρμέ street food, γλυκούς πειρασμούς, μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια και εργαστήρια γεύσης και πολύ ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες το καταξιωμένο γευστικό φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις επιστρέφει στο Γκάζι, πιστό στο ανοιξιάτικο ραντεβού του. Επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του αθηνόραμα club πληρώνετε ένα εισιτήριο ανά δύο άτομα, ενώ έχετε και έκπτωση στις παράλληλες εκδηλώσεις της νόστιμης ανοιξιάτικης γιορτής που θα στηθεί κάτω από τα φουγάρα της Τεχνόπολης από τις 8 μέχρι τις 10/5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".