Η «μαφιόζικη» γευστική ομάδα του Ηλία Σκουλά έχει το επόμενό της concept –κι αυτό είναι ψαροφαγικό- στο… ναυπηγείο.
Είναι γεγονός: το «Food Mafia» της Γλυφάδας ετοιμάζει το θαλασσινό αντίπαλο δέος του. Το οποίο μάλιστα, από ό,τι μαθαίνω, θα είναι πολύ κοντά του. Η διαμόρφωση του χώρου, που θα έχει ένα χαρακτηριστικό όνομα με μεγάλο «εκτόπισμα», ξεκινάει άμεσα. Το νέο ποντοπόρο «σκαρί» του Ηλία Σκουλά και της ομάδας του θα έχει ανοικτή κουζίνα, όπου θα δίνει τον τόνο ένας ξυλόφουρνος αντίστοιχος με εκείνον του αδερφού εστιατορίου, και ανάλογα μοντέρνα γευστική λογική με πολυσυλλεκτικές/διεθνείς αποχρώσεις, εστιάζοντας αυτή τη φορά στο ψάρι. Οι πρώτες προβλέψεις μιλάνε για opening στα τέλη του Μαΐου, και σύντομα, με το project σε πλήρη εξέλιξη, θα σας πούμε περισσότερα.