Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia»

Η «μαφιόζικη» γευστική ομάδα του Ηλία Σκουλά έχει το επόμενό της concept –κι αυτό είναι ψαροφαγικό- στο… ναυπηγείο.

Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia»

Η «μαφιόζικη» γευστική ομάδα του Ηλία Σκουλά έχει το επόμενό της concept –κι αυτό είναι ψαροφαγικό- στο… ναυπηγείο.

Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia» - εικόνα 1

Είναι γεγονός: το «Food Mafia» της Γλυφάδας ετοιμάζει το θαλασσινό αντίπαλο δέος του. Το οποίο μάλιστα, από ό,τι μαθαίνω, θα είναι πολύ κοντά του. Η διαμόρφωση του χώρου, που θα έχει ένα χαρακτηριστικό όνομα με μεγάλο «εκτόπισμα», ξεκινάει άμεσα. Το νέο ποντοπόρο «σκαρί» του Ηλία Σκουλά και της ομάδας του θα έχει ανοικτή κουζίνα, όπου θα δίνει τον τόνο ένας ξυλόφουρνος αντίστοιχος με εκείνον του αδερφού εστιατορίου, και ανάλογα μοντέρνα γευστική λογική με πολυσυλλεκτικές/διεθνείς αποχρώσεις, εστιάζοντας αυτή τη φορά στο ψάρι. Οι πρώτες προβλέψεις μιλάνε για opening στα τέλη του Μαΐου, και σύντομα, με το project σε πλήρη εξέλιξη, θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".