Και ριζότο γεμιστών και ρεβιθάδα και κοντοσούβλι σε μια νέα γευστική πρόταση στο Παλαιό Φάληρο.
Στο Παλαιό Φάληρο, ο χώρος όπου επί χρόνια βρίσκαμε την «Αυλή» έχει βαφτεί σε μια ζωηρή απόχρωση του πράσινου που κάνει αντίθεση με την πέτρα στους τοίχους και πλέον ονομάζεται «Cookouchi». Aπ’ ό,τι μάθαμε, ο μάγειρας και ιδιοκτήτης ερμηνεύει στο μεζεδοπωλείο-εστιατόριό του τις ελληνικές γεύσεις παίζοντας ανάμεσα σε κλασικό και σύγχρονο στιλ. Φτιάχνει π.χ. ριζότο γεμιστών με κοτόπουλο και σάλτσα φέτας, μοσχάρι ραγού με σάλτσα μανιταριών και χειροποίητες χυλοπίτες, ένα κοντοσούβλι που προσγειώνεται με τη… σούβλα του στο τραπέζι αλλά και ένα κριθαρότο «των καρβουνιάρηδων» σε στιλ καρμπονάρας. Είναι από τη Σίφνο και, ως εκ τούτου, τα σαββατοκύριακα σερβίρει ρεβιθάδα.